Spring naar inhoud

Voorbereiden voor de vakantie doe je zo

Neem de juiste bagage mee

Wat neem jij mee op vakantie? Een lijstje met je gewenste bagage zal je helpen om al je bagage mee te nemen dat je wilt. Met een checklist vergeet je niets!

Welke kleding neem je mee? Welke badartikelen neem je mee? Hoe veel ondergoed en sokken neem je mee? Allerlei vragen waar je antwoord op moet geven voor vertrek naar je vakantie. Zorg dus dat je het gewenste jurkje of je favoriete t-shirt al klaarlegt voordat je de koffer inpakt.

Mag je een powerbank meenemen in het vliegtuig?

Powerbanks zijn handige apparaten waar je een mobiele telefoon, tablet of actioncamera kunt opladen waar en wanneer je wil. Een powerbank is een apparaat dat veel energie verbruikt en kan geven. Vliegmaatschappijen hebben dus strikte regels opgesteld voor het meenemen van powerbanks in je (hand)bagage. Lees deze regels dus goed door voor je gaat inpakken.

Wil je mee weten over welke powerbank je wel en niet mag meenemen in een vliegtuig? Lees dan hier verder.

Leg je kampeerspullen klaar

Ga je kamperen? Dan is het belangrijk dat je typische artikelen voor het kamperen niet vergeet. Ook voor deze spullen is een checklist erg handig. Bij het kamperen heb je natuurlijk andere spullen nodig in vergelijking met een vakantie op een all-in resort. Zo dien je de vloerkleden voor buiten niet te vergeten en is een draagbaar gaspitje zeker aan te raden. Het is toch heerlijk om een eitje te bakken bij het openslaan van je kampeertent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *